Als je op StubHub International een mobiel ticket hebt verkocht, gebruik je de onderstaande instructies, afhankelijk van het type bezorging dat je hebt gekozen toen je de tickets aanbood, om de tickets aan de koper te leveren.


Als je ticketoverdracht hebt geselecteerd
  1. Ga naar je account bij de oorspronkelijke ticketprovider en selecteer de tickets die je hebt verkocht. (Dit kan Ticketmaster, de club, de locatie of een ander ticketbedrijf zijn.)
  2. Draag de tickets over aan de account bij de oorspronkelijke ticketprovider. Toen je je tickets verkocht, hebben we je een e-mail gestuurd met de naam en het e-mailadres waaraan je de tickets moest overdragen.
  3. Ga in StubHub International naar Mijn tickets > Verkoop en zoek je verkoop. Zie je een knop genaamd Overdracht bevestigen?
• Ja: klik op Overdracht bevestigen om ons te laten weten dat je de tickets hebt overgedragen.
• Nee: je bent helemaal klaar! We bevestigen je bestelling automatisch binnen 30 minuten nadat je de tickets hebt overgedragen. Heb je nog vragen?

 
Als je Flash Seats-tickets (AXS) hebt geselecteerd
 
  1. Log in bij FlashSeats.com. Klik op Tickets en zoek de tickets die je hebt verkocht.
  2. Klik op Overdragen in de kolom Actie en selecteer elk ticket dat je moet overdragen.
  3. Voer het StubHub International -bestelnummer in het veld Voornaam in. Vul de overige gegevens in en draag de tickets over met behulp van het e-mailadres van de koper.
    • Je vindt deze details in het gedeelte Verkoopgegevens van het e-mailbericht dat we je hebben gestuurd toen je de tickets verkocht.
  4. Ga in StubHub naar Mijn tickets > Verkoop en zoek je verkoop. Zie je een knop genaamd Overdracht bevestigen?
 
• Ja: klik op Overdracht bevestigen om ons te laten weten dat je de tickets hebt overgedragen.
• Nee: je bent helemaal klaar! We bevestigen je bestelling automatisch binnen 30 minuten nadat je de tickets hebt overgedragen. Heb je nog vragen?