Dat vinden we erg jammer om te horen! Ik kan me niet voorstellen hoeveel pijn je nu hebt.


Ik wil mijn excuses aanbieden voor de situatie die je hebt doorgemaakt. Weet alsjeblieft dat StubHub International totaal tegen elke vorm van fraude is en we werken er dagelijks aan om te voorkomen dat dit op ons portaal voorkomt.


Om u beter te kunnen helpen, kiest u een van de volgende opties, afhankelijk van het moment waarop u zich bevindt.


Nee, I'ik ben op de locatie 

Ben je op de locatie? Is het evenement niet begonnen? Bel ons op +44 2080684317 (de lijn is geopend van maandag tot vrijdag van 07:00 tot 20:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 19:00 uur Londense tijd). 


Voor contact buiten deze bedrijfstijd, vul dan ons contactformulier in*Een van onze experts helpt je zo snel mogelijk verder.* scrol in dit venster omlaag en tik op Contact opnemen met ondersteuning om onze manieren om contact op te nemen met ondersteuning te bekijken)


Ja, het evenement heeft al plaatsgevonden

We willen graag een incident over je zaak openen om het te kunnen onderzoeken en je dus binnen maximaal 72 uur een oplossing te bieden. Neem hiervoor contact met ons op* en vertel ons precies wat er is gebeurd. Wij stellen het op prijs als je kunt aantonen dat jou de toegang tot het evenement is ontzegd. Dat kan via een van de volgende bewijzen:

  • Een officiële brief van de locatie of organisatoren van het evenement (ondertekend en/of gestempeld).
  • Foto's die aangeven dat de toegang is geweigerd.
  • Video's van de geweigerde toegang.
  • E-mailwisseling met de organisatoren van het evenement over de afwijzing.

 

Laat het ons weten* als je om de een of andere reden geen van de hierboven genoemde hebt, zodat we een alternatieve oplossing kunnen vinden. 

 

We willen je ook vriendelijk vragen om deze informatie in de komende 72 uur te verstrekken. Zodra we deze van je hebben ontvangen, zullen we de zaak grondiger bestuderen.
 

* scrol in dit venster omlaag en tik op Contact opnemen met ondersteuning om onze manieren om contact op te nemen met ondersteuning te bekijken)