Mobiele tickets vervangen fysieke tickets door ze op je telefoon op te slaan, die dienst doet als je toegangspas tot het evenement.

INHOUDSOPGAVE

Welke verschillende soorten mobiele tickets zijn er?

Bij StubHub International zijn er drie soorten mobiele tickets beschikbaar:

1. Screenshot: Je verkoper uploadt een QR-code met alle ticketdetails. Ondanks dat het op een afbeelding of PDF lijkt, moet je de QR-code niet afdrukken. Houd deze in plaats daarvan toegankelijk op je telefoon. Om het evenement binnen te gaan, open je het bestand op je telefoon en presenteer je de QR-code ter scannen bij de ingang, om je ticket te valideren en toegang te verlenen.
  2. Externe mobiele overdracht: Tickets worden overgedragen naar je StubHub International-geregistreerde e-mail via een externe app. Na de overdracht ontvang je een e-mail van de oorspronkelijke aanbieder, niet van StubHub, waarin je wordt gevraagd de overdracht te accepteren en instructies worden gegeven om de app te downloaden waarin je je tickets kunt ontvangen en tonen. Deze tickets zijn niet toegankelijk via de StubHub International-website of app.
  3. URL-links: Je verkoper stuurt ticketlink(s) via het StubHub International-platform. Deze link kan alle zitplaatsen omvatten of afzonderlijk per stoel zijn. Na het openen van de link(s), download je het ticketbestand(en) die vervolgens moeten worden toegevoegd aan een compatibele mobiele portemonnee-app (bijv. Apple Wallet voor iOS, Google Pay voor Android) voor snelle toegang bij het evenement.

Hoe weet ik welke leveringsmethode bij mijn bestelling hoort?

Bij het selecteren van een aanbieding op de evenementpagina zie je informatie over hoe tickets worden geleverd. Na aankoop, controleer je je bevestigingse-mail of bezoek je "Bestellingen" op StubHub International voor details. Als tickets worden geleverd via QR-code, zie je "Mobiel ticket" met leveringsinstructies. Voor externe overdracht of URL-link-methoden wordt "Mobiele overdracht" weergegeven met overeenkomstige instructies.

Hoe onderscheid ik Externe Mobiele Overdracht van een URL-link?

Bepaalde locaties, zoals Real Madrid, leveren tickets via een URL-link. Je ontvangt een e-mail van StubHub International ter bevestiging van de ticketlevering. Voor de meeste locaties worden tickets echter overgedragen via een externe app, zoals gedetailleerd in de e-mailinstructies van de oorspronkelijke aanbieder.

Hoe weet ik welke externe app wordt gebruikt voor ticketoverdracht?

Evenementorganisatoren kunnen hun eigen app gebruiken of samenwerken met andere platforms. Specifieke app-details variëren en kunnen veranderen. Na ontvangst van een overdrachtverzoek-e-mail, volg je de verstrekte instructies om de app te downloaden en je ticket op te halen.

Kun je de e-mail van de derde partij niet vinden? Lees dit artikel voor meer informatie.

Als dit artikel uw vraag heeft opgelost, geef ons dan hieronder een beoordeling en help ons om te blijven verbeteren.