Als je tickets hebt voor een evenement waar je niet meer bij kunt zijn, helpt StubHub International je om een koper te vinden. Het aanmaken van een account en het publiceren van een advertentie op ons platform is gratis en eenvoudig.

INHOUDSOPGAVE

Aanmelden op StubHub International

Om je tickets op ons platform te verkopen, moet je eerst een account aanmaken.

1. Open de StubHub app
  2. Ga naar Profiel
  3. Tik onderaan de pagina op Een account maken
  4. Voer je e-mailadres, telefoonnummer (optioneel) en een wachtwoord in. Of tik op Verbinden met Facebook, Google of Apple om je Facebook, Google of Apple info te gebruiken.
  5. Tik op Doorgaan met

Adverteren van tickets voor een evenement

1. Tik op Verkopen en schrijf het evenement in de zoekbalk. Selecteer het evenement (zorg ervoor dat je de juiste datum en plaats kiest).
  2. Voer 3 stappen uit om ticketinformatie te verstrekken en een ticketprijs in te stellen.
    • STAP 1 LEVERING. Vertel ons wat voor tickets je verkoopt en hoe en wanneer je ze gaat bezorgen. Heb je de tickets al? Zo niet, kies dan een geschatte leverdatum wanneer je denkt dat je ze zult hebben en kunt verzenden.
    • STAP 2 INFORMATIE. Geef ons meer informatie over je tickets, zoals het aantal en de locatie van de stoelen.
    • STAP 3 PRIJZEN. Bepaal een ticketprijs om te zien hoeveel je aanrekent (als tickets worden verkocht)
  3. Klik uiteindelijk op Tickets aanbieden.

Je krijgt een bevestigingsmail als je tickets geadverteerd worden. Je kunt je advertentie vinden door naar Verkopen te gaan. In deze sectie heb je toegang tot je Actieve advertenties, Lopende advertenties, Gedeactiveerde advertenties of Verlopen advertenties. En als je tickets zijn verkocht, kun je ze bezorgen via de sectie Verkoop

Je kunt je advertentie op elk moment bewerken, deactiveren of verwijderen, tenzij je tickets zijn verkocht, waarna je ze moet bezorgen om je verkoop te voltooien.