Heb ik een account nodig om tickets te kopen?

Ja, je moet een account aanmaken om tickets op ons platform te kopen. Als geregistreerde gebruiker kun je je aankopen eenvoudig volgen en zelfs tickets doorverkopen.

Om je aan te melden:

1. Bezoek onze StubHub International-website.
  2. Klik op "Inloggen" bovenaan.
  3. Klik in het pop-upvenster op "Aanmelden" onderaan.
  4. Vul je voornaam, achternaam, e-mailadres in en kies een wachtwoord. Je kunt ook aanmelden met je Facebook-, Google- of Apple-inloggegevens.
  5. Klik op "Aanmelden" om te voltooien.

Evenementen zoeken

1. Op de startpagina typ je de naam van het evenement (bijv. wedstrijd, band, toneelstuk) en eventueel de stad om het snel te vinden.
  2. Gebruik de filters voor stad en datum onder de profielknop om evenementen in specifieke locaties en tijdsbestekken te doorbladeren.

Tickets selecteren

1. Ga naar de evenementpagina en bekijk de beschikbare aanbiedingen. Houd er rekening mee dat verkopers op elk moment tickets kunnen toevoegen of verwijderen.
  2. Klik op je gekozen aanbieding en vervolgens op "Nu kopen."

Je aankoop afronden

1. Controleer de ticketdetails op de afrekenpagina om de nauwkeurigheid te waarborgen, inclusief de levermethode en geschatte datum.
  2. Beheer indien van toepassing promotiecodes door "Kortingen beheren" te selecteren.
  3. Kies je betaalmethode (creditcard of debetkaart, PayPal, Apple Pay, Google Pay).
  4. Voor PayPal kun je kiezen voor een eenmalige betaling of, indien beschikbaar, in termijnen.
  5. Bevestig je keuze en klik op "Nu kopen."

Gefeliciteerd! Je hebt succesvol tickets gekocht op StubHub International. We zullen je informeren zodra je tickets beschikbaar zijn of verzonden worden.