Als je tickets hebt voor een evenement waar je niet meer bij kunt zijn, helpt StubHub  International je om een koper te vinden. Het aanmaken van een account en het publiceren van een advertentie op ons platform is gratis en eenvoudig.


INHOUDSOPGAVE 


 

Aanmelden op StubHub International

 1. Ga naar www.stubhub.nl 
 2. Klik op Inloggen
 3. Klik onderaan de pop-up op registreren
 4. Voer je voor- en achternaam, e-mailadres en een wachtwoord in. Of klik op Aanmelden met Facebook om je Facebook-gegevens te gebruiken.
 5. Klik op Registreren


Tickets voor een evenement adverteren

 1. Zoek het evenement op onze webpagina en klik op tickets bekijken.
 2. Klik in plaats daarvan op verkopen (blauw logo rechtsboven op de pagina).
 3. Voer dezelfde informatie in die je hebt over de locatie van je tickets (onmiddellijke of geen onmiddellijke levering, afhankelijk van of je de tickets hebt)
 4. Typ het gewenste bedrag voor één ticket.
 5. Als dit de eerste keer is dat je bij ons adverteert, word je gevraagd om je als individuele verkoper te identificeren en je persoonlijke gegevens in te voeren.
 6. Voer de bank-/PayPal-accountgegevens in waarop je wilt worden uitbetaald (je hebt een bankrekening nodig die is ingesteld in de valuta van het evenement, anders moet je jouw PayPal-account toevoegen).
 7. Zodra je je advertentie hebt aangemaakt, is deze actief. Maak je geen zorgen, je ontvangt een bevestigingsmail. Je kunt die informatie ook zien wanneer je toegang krijgt tot je profiel in het gedeelte 'Vermeldingen'.

 

Je krijgt een bevestigingsmail als je tickets geadverteerd worden. Je kunt je advertentie vinden door naar Mijn tickets > Advertenties te gaan. Je kunt je advertentie op elk moment bewerken, deactiveren of verwijderen, tenzij je tickets nog niet zijn verkocht, waarna je ze moet bezorgen.