Je hebt de goede keuze gemaakt om tickets op StubHub International te kopen! Hier is alles wat je moet weten om je aankoop in onze app te voltooien.

INHOUDSOPGAVE

Moet ik een account aanmaken om tickets in de app te kopen?

Ja. Als geregistreerde gebruiker kan je al je aankopen zien in de sectie Mijn tickets, en ook tickets doorverkopen.

Aanmelden op StubHub International

1. Open de StubHub-app
  2. Ga naar profiel
  3. Tik onderaan de pagina op Een account maken
  4. Voer je e-mailadres, telefoonnummer (optioneel) en een wachtwoord in. Of tik op Verbinden met Facebook, Google of Apple om je Facebook, Google of Apple info te gebruiken.
  5. Tik op Doorgaan

Met het vinden van evenementen

Op de startpagina kun je het evenement vinden dat je zoekt door de naam van de wedstrijd, de band, het toneelstuk, enz. in het zoekvak in te typen.

Als je liever alle evenementen bekijkt die plaatsvinden in een bepaalde stad en tijdsbestek, kun je de stads- en datumfilters gebruiken rechtsboven in de startpagina, net onder het zoekvak

Tickets selecteren

Zodra je op de evenementpagina bent, vind je alle aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn. Tickets kunnen op elk moment door kopers worden gekocht of door verkopers worden verwijderd. Wacht niet te lang! Klik op de gewenste aanbieding, bekijk de informatie, selecteer het aantal tickets en Ga naar afrekenen.

In dit andere artikel kun je meer informatie krijgen over de bezorgmethoden.

Mijn aankoop voltooien

Kijk op de betaalpagina nogmaals naar de ticketgegevens en controleer of je de juiste tickets hebt. In het bezorgmethodevenster zie je de bezorgmethode en de verwachte leverdatum.

Als je een kortingscode hebt, kun je deze selecteren in de StubHub Wallet en vervolgens een van de codes kiezen die je al in je account hebt ingevoerd of een nieuwe toevoegen.

Tot slot zie je onder Betaalmethode je standaardkeuze. Als het een creditcard/debitcard is, hoef je alleen je CVV in te voeren. Als je deze wilt wijzigen of voor de eerste keer wilt toevoegen, tik je op Nieuwe kaart en voert je je betalingsgegevens en factuuradres in.

Je kunt tickets kopen op StubHub International met de belangrijkste creditcards en debit cards, PayPal, Apple Pay en Google Pay.

• Er is de mogelijkheid om in termijnen te betalen via PayPal. Zodra je PayPal als betaalmethode hebt geselecteerd, kun je kiezen voor eenmalige betaling of betaling in termijnen. Alleen van toepassing op bepaalde soorten transacties.

Zodra je je betaalmethode hebt gekozen, klik je op Nu kopen.

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist tickets gekocht op StubHub International. We laten je weten wanneer je tickets beschikbaar zijn of wanneer ze worden verzonden.