Er kunnen een paar redenen zijn waarom je problemen zou kunnen hebben.

Allereerst willen we weten wat voor soort gebruiker je bent.

Ik heb een wachtwoord

Als je een account hebt gemaakt op StubHub International met je persoonlijke e-mailadres en een wachtwoord kiest... Wij raden je aan om:

1. Controleer of je e-mailadres correct is gespeld en of je de juiste combinatie van e-mailadres en wachtwoord gebruikt. Wees voorzichtig met je pogingen om in te loggen, je StubHub International-account wordt na zes mislukte pogingen vergrendeld.
  2. Ben je het wachtwoord vergeten? Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen op het inlogscherm door Mijn wachtwoord vergeten te selecteren. Voer vervolgens het e-mailadres in dat is gekoppeld aan je StubHub International-account en volg de instructies in je e-mail om je wachtwoord te wijzigen.

Ik heb een 'toegangscode'

Als je vóór december 2021 tickets hebt gekocht, heb je mogelijk een 'toegangscode' om toegang te krijgen tot je bestelling en deze te beheren. Je kunt de code met een zescijferig getal vinden in de e-mail met de orderbevestiging die we je hebben gestuurd zodra de aankoop is bevestigd.

Heb je het gekregen? Als dat het geval is, klik je op de pagina Inloggen op Je bestelling zoeken

In het volgende venster voer je je e-mailadres, de toegangscode en je telefoonnummer in en tik je op Doorgaan of Bestelling bekijken.

• Zorg ervoor dat het telefoonprefix of de tray naast de landcode overeenkomt met de telefoon die je hebt geregistreerd.

Facebook

Aanmelden voor StubHub International met Facebook is sneller. Je kunt je Facebook-gegevens gebruiken om in te loggen op ons platform.

Google

Als je je account hebt gemaakt met Google (gmail…), kun je inloggen op je StubHub International-profiel door op het ‘G‘-pictogram te tikken en de stappen te volgen.

Apple

Met je Apple-ID kun je je sneller aanmelden voor StubHub International. Je kunt je Apple-gegevens gebruiken om in te loggen op ons platform, maar het is belangrijk om een echt e-mailadres op te geven. In plaats van de alias-e-mail die door Apple aangemaakt wordt.

Als je nog steeds geen toegang hebt tot je account, neem dan contact met ons op