Om du har köpt mobilöverföringsbiljetter på StubHub International och behöver skicka dem till en vän, följ dessa steg via det konto där du ursprungligen accepterade mobilbiljetterna:

1. Logga In: Logga in på ditt mobilbiljettkonto (t.ex. AXS, Ticketmaster, etc.) och gå till sektionen Biljetter.
  2. Välj Biljetter: Välj de biljetter du vill skicka och välj alternativet Överför.
  3. Ange Mottagarens Uppgifter: Fyll i mottagarens information, inklusive deras e-postadress.
  4. Bekräfta Överföringen: Slutför överföringen för att skicka biljetterna.

Mottagaren kommer att få ett e-postmeddelande med instruktioner för att antingen skapa ett konto eller logga in för att acceptera biljettöverföringen.

Om den här artikeln löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra.