Kommer du inte ihåg ditt lösenord eller vill du ändra det? Oroa dig inte! Det har en enkel lösning ;) Fortsätt läsa så förklarar vi hur du uppdaterar det ;)

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Känner du till ditt nuvarande lösenord men vill ändra det?

Följ dessa steg för att ändra det från en dator.

1. Gå till 'Profil' och i avsnittet KONTOINFO, klicka på 'Byt lösenord'
  2. Du måste ange det nuvarande lösenordet och sedan ange ett nytt
  3. Tryck på 'Uppdatera lösenord' för att spara det

Kommer du inte ihåg lösenordet?

Försök inte logga in med det lösenord du trodde att du hade mer än 3 gånger. Du kan blockera kontot.

Kan du begära ett nytt från din bärbara dator eller mobilapp:

1. På inloggningsbilden väljer du 'Glömt ditt lösenord?'
  2. Ange e-postadressen som är kopplad till ditt StubHub International-konto
  3. Kontrollera din e-post och följ stegen.

Har du inte fått e-postmeddelandet för återställning av lösenord?

Om du inte har fått e-postmeddelandet för återställning av lösenord, kontrollera din skräppost eller skräppostmapp.

• Finns den inte där: Rensa webbläsarens cache och cookies. Försök återställa lösenordet igen.
  • Loggade du in via Facebook? Om din Facebook-e-post är annorlunda än din StubHub International-e-post, kontrollera den inkorgen.

Ditt lösenord kan inte vara din e-postadress. Det bör vara:

• Mellan 8 och 20 tecken
  • En kombination av siffror, bokstäver (versaler eller gemener) och/eller specialtecken

Om denna artikel löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra oss.