Ibland kan biljetter ha viktiga speciella detaljer om deras plats eller förmåner. Nedan förklarar vi skillnaden mellan funktioner/kommentarer och restriktioner.

Funktioner och Kommentarer

Detta är ytterligare förmåner eller fördelar som är kopplade till dina biljetter.

Vanliga funktioner och kommentarer som anges av säljare inkluderar:

• Polstrade säten
  • Mat- och dryckesvouchrar
  • Prioriterad inpassering
  • Avdelning för bortafans

Upplysningar

Vanliga upplysningar som anges av säljare inkluderar:

• Alkoholfria säten: Ingen alkohol är tillåten i detta specifika område.
  • ADA/Rullstolstillgängliga säten: Rekommenderas endast om du behöver ADA- eller rullstolstillgängliga säten.
  • Studentlegitimation: Du måste visa en studentlegitimation vid arenan. Mer information om studentbiljetter finns här.
  • Barnbiljett: Kontrollera arenans webbplats för ålderskrav.
  • Begränsad eller blockerad utsikt: Du kanske inte har en fullständig utsikt över evenemanget.
  • Ingen utsikt: Du kan inte se scenen från din plats.
  • Sidoutsikt: Sätet ligger på en sida av den utförande området utan en framifrån utsikt över evenemanget.
  • Möjlig blockering: Det kan finnas en blockering som påverkar din utsikt.
  • Begränsad utsikt: Din utsikt över evenemanget kommer att vara begränsad.
  • Bakom scenen: Sätet ligger bakom scenen utan framifrån utsikt.
  • Begränsad sidoutsikt: Sätet ligger på en sida av det utförande området utan full utsikt.
  • Bakre scen/utsikt: Sätet ligger bakom scenen.

Genom att förstå dessa funktioner och restriktioner kan du bättre välja de biljetter som passar dina preferenser och behov för vilket evenemang som helst.

Om den här artikeln löste din fråga, vänligen bedöm oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra.