Det finns många funktioner som du kan dra nytta av från appen. Ha kontroll över ditt köp eller försäljning från din mobiltelefon.

Du kan ladda ner vår StubHub-app antingen från App Store eller Google Play.

Observera att vår app endast är tillgänglig i följande länder:

• Europa: Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Irland, Italien, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien, Förenade Arabemiraten
  • Amerika: Mexiko
  • Asien: Australien, Hongkong, Singapore

Kan du inte ladda ner den i din region?

I så fall måste du komma åt den via webben.

Om denna artikel löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra oss.