En PDF-biljett är ett elektroniskt dokument som ofta används för många evenemang. På StubHub International måste du lista dessa biljetter som elektroniska. Du kan antingen förhandsladda filen till din annons, och när den är såld kommer köparen att få den, eller ladda upp den till din försäljning. Vi rekommenderar att du förhandsladdar dem eftersom detta kan ge dig en bättre chans att snabbt sälja dina biljetter.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Hur man laddar upp elektroniska/PDF-biljetter till en annons

Du kan antingen ladda upp biljetten under skapandet av annonsen eller ladda upp den till en redan skapad annons.

• Under skapandet av annonsen

1. Sök efter evenemanget och klicka på 'Sälj biljetter'.
    2. Välj 'Elektroniska biljetter (PDF)'.
    3. Om du redan har biljetterna, välj 'Ja, jag är redo att ladda upp'.
    4. I 'Sätesdetaljer', tryck på knappen 'Ladda upp dina biljetter'.
    5. 'Lägg till dina filer' för att hitta filen på din dator eller mobila enhet och klicka sedan på 'Fortsätt till sätesdetaljer' för att ange avsnitt och rad som motsvarar dina biljetter.
    6. Klicka på 'Lägg till biljetter' för att spara.

• Efter skapandet av annonsen

1. Logga in på din profil.
    2. Gå till 'Annonser' och sök efter din annons.
    3. Klicka på 'Se åtgärder' och sedan på 'Ladda upp biljetter'.
    4. Tryck på 'Ladda upp biljetter' för att hitta filen på din dator eller mobila enhet och klicka på 'Fortsätt'.
    5. Öppna rullgardinsmenyn för att 'Välja säte' som motsvarar varje biljettbild. Du kommer att behöva upprepa processen för varje biljett du har i annonsen.
    6. Klicka på 'Skicka' för att spara.

Hur man laddar upp elektroniska/PDF-biljetter till en försäljning

1. Logga in på din profil.
  2. Gå till fliken 'Försäljningar', 'Öppna' och sök efter din försäljning.
  3. Klicka på 'Ladda upp biljetter'.
  4. Kontrollera PDF-filens storlek, eftersom vår plattform inte stöder filer större än 5 MB.
  5. Se till att filen inte är låst. Om du ser en hänglåsikon eller ordet "secured" i övre hörnet måste du låsa upp dokumentet innan du laddar upp det.
    • Dra och släpp filen från din dator till ett nytt Google Chrome-fönster.
    • Högerklicka och skriv ut PDF-filen i Chrome.
    • Under "Skrivarens destination", välj "Spara som PDF" och "Spara".
    • Spara filen på ditt skrivbord med ett nytt namn.
  6. Tryck på 'Ladda upp biljetter' i det nya fönstret för att hitta det olåsta dokumentet på din dator eller mobila enhet.
  7. Klicka på 'Fortsätt' och öppna rullgardinsmenyn för att 'Välja säte' som motsvarar varje biljettbild. Du kommer att behöva upprepa processen med varje biljett du har i försäljningen.
  8. Klicka på 'Skicka' för att spara.
  9. Din försäljningsstatus kommer automatiskt att ändras till Levererad.

Observera att vi inte accepterar PDF-filer som är gjorda från skanningar, foton eller kopior av pappersbiljetter.

Hur man laddar upp flerdagsbiljetter till en annons eller försäljning

För ett flerdagarsevenemang (t.ex. festivaler, turneringar, biltävlingar osv.) kan du få en biljett per dag från den ursprungliga marknadsplatsen. I detta fall är leveransprocessen något annorlunda.

1. Se till att du listar biljetterna på rätt evenemangssida. Var uppmärksam på det datum som vi anger på evenemangssidan. På StubHub International skapar vi ett enda evenemang med flera dagar eller evenemang som kallas "Helgpass".
  2. Kontrollera dubbelt på den ursprungliga marknadsplatsen om du får en biljett per dag (t.ex. för ett helgpass får varje assistent 2 biljetter) eller en enda biljett för hela evenemanget (t.ex. för ett helgpass får varje assistent bara 1 biljett).
  3. Om du får en biljett per dag:
    • Öppna detta formulär.
    • Registrera din e-postadress hos StubHub International. Dubbelkolla denna information annars kommer din förfrågan inte att valideras.
    • Du kan introducera upp till 10 försäljningar åt gången, separera varje med kommatecken.
    • Ladda upp PDF-filerna för varje försäljning.
    • Gå till nästa sida.
    • Granska villkoren.
    • Skicka in det.
    • Du kommer att få en bekräftelse från oss om din förfrågan har godkänts eller inte.
    • Ladda inte upp biljetterna till din försäljning. Vi kommer att ändra din försäljningsstatus till 'Levererad'.
    • Inga ytterligare åtgärder förväntas från dig. Vi skickar biljetterna till din köpare och uppdaterar din försäljning.
  4. Om du får en enda biljett för hela evenemanget, följ stegen som anges i 'Hur man laddar upp elektroniska/PDF-biljetter till en försäljning':
    • Logga in på din profil.
    • Gå till fliken 'Försäljningar', 'Öppna' och sök efter din försäljning.
    • Klicka på 'Ladda upp biljetter'.
    • Kontrollera storleken på PDF-filen, eftersom vår plattform inte kan stödja filer större än 5 MB.
    • Se till att filen inte är låst. Om du ser en hänglåsikon eller ordet "säkrad" i övre hörnet måste du låsa upp dokumentet innan du laddar upp det.
      • Dra och släpp filen från din dator till ett nytt Google Chrome-fönster.
      • Högerklicka och skriv ut PDF-filen i Chrome.
      • Under Skrivardestination, välj "Spara som PDF" och "Spara".
      • Spara filen på ditt skrivbord med ett nytt namn.
    • Tryck på 'Ladda upp biljetter' i det nya fönstret för att hitta det olåsta dokumentet på din dator eller mobila enhet.
    • Klicka på 'Fortsätt' och öppna rullgardinsmenyn för att 'Välja plats' som motsvarar varje biljettbild. Du kommer att behöva upprepa processen med varje biljett du har i försäljningen.
    • Klicka på 'Skicka' för att spara.
    • Din försäljningsstatus kommer automatiskt att ändras till Levererad.

När får jag betalt för försäljningen?

Betalningar släpps 5-8 arbetsdagar efter att evenemanget har ägt rum. Vänligen se till att din betalningsmetod är inställd och redo. Inte säker på hur du konfigurerar din betalningsmetod? Här förklarar vi det för dig.