Behöver jag ett konto för att köpa biljetter?

Ja, du behöver skapa ett konto för att köpa biljetter på vår plattform. Som registrerad användare kan du enkelt spåra dina köp och till och med sälja biljetter.

För att registrera dig:

1. Besök vår webbplats StubHub International.
  2. Klicka på "Logga in" högst upp.
  3. I popup-fönstret, klicka på "Registrera dig" längst ner.
  4. Ange ditt förnamn, efternamn, e-postadress och välj ett lösenord. Alternativt, registrera dig med dina Facebook-, Google- eller Apple-uppgifter.
  5. Klicka på "Registrera dig" för att slutföra.

Hitta Evenemang

1. På startsidan, skriv in evenemangets namn (t.ex. match, band, teater) och eventuellt staden för att hitta det snabbt.
  2. Använd filter för stad och datum nedanför profilknappen för att bläddra bland evenemang i specifika platser och tidsramar.

Välja Biljetter

1. När du är på evenemangssidan, visa tillgängliga listor. Kom ihåg att biljetter kan läggas till eller tas bort av säljare när som helst.
  2. Klicka på din valda lista och sedan "Köp nu."

Slutföra Ditt Köp

1. Granska biljettinformationen på kassasidan för att säkerställa att allt är korrekt, inklusive leveransmetod och uppskattat datum.
  2. Om tillämpligt, hantera rabattkoder genom att välja "Hantera rabatter."
  3. Välj din betalningsmetod (kredit- eller betalkort, PayPal, Apple Pay, Google Pay).
  4. För PayPal kan du välja mellan engångsbetalning eller delbetalningsalternativ om tillgängligt.
  5. Bekräfta ditt val och klicka på "Köp nu."

Grattis! Du har framgångsrikt köpt biljetter på StubHub International. Vi meddelar dig när dina biljetter är tillgängliga eller skickade.

Om denna artikel löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra oss.