Bij StubHub International begrijpen we dat het ontdekken dat uw tickets niet geldig zijn om toegang te krijgen tot een evenement een ongelooflijk frustrerende ervaring is, en we zetten ons in om elke vorm van fraude te voorkomen.


Kies alstublieft een van de volgende opties op basis van uw huidige situatie. Het is cruciaal dat u ons zo snel mogelijk contacteert, zodat we u kunnen helpen en uw zaak kunnen onderzoeken. Aanvragen die meer dan 7 dagen na het evenement worden ingediend, worden niet in behandeling genomen.


Ik ben nog steeds op de locatie

Als u nog steeds op de locatie bent, raden we aan om direct actie te ondernemen en contact met ons op te nemen.


  • Bel ons op +44 161 802 0667 (Brits telefoonnummer) of op +1 213-442-1740 (Amerikaans telefoonnummer). Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 07:00 tot 20:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 19:00 uur (LONDEN TIJD). We kunnen het probleem snel aanpakken en u helpen om vervangende tickets te vinden.
  • Zijn we buiten openingstijden? Vul ons formulier in met alle relevante gegevens, zoals uw ordernummer, en een korte beschrijving van de situatie. We begrijpen de urgentie van de zaak en zullen ons uiterste best doen om u snel te helpen.


Ik ben niet op de locatie of het evenement is al voorbij

Om uw claim te ondersteunen, vragen wij u vriendelijk om bewijs (een van de onderstaande) te leveren dat u de toegang tot de locatie is geweigerd.

  • Een officiële brief van de locatie of de evenementorganisatoren (getekend en/of gestempeld).
  • Foto's die aangeven dat de toegang werd geweigerd.
  • Video's van de geweigerde toegang.
  • E-mailuitwisseling met de evenementorganisatoren over de weigering.


Vul het formulier in met uw ordernummer, de evenementinformatie, een korte uitleg van het probleem en voeg het bewijs toe dat u hebt verzameld. We streven ernaar om uw zorgen zo snel mogelijk aan te pakken.