Heb je tickets gekocht voor een wedstrijd die zal plaatsvinden in het London Stadium? Zo ja, vergeet dan niet dit artikel te lezen om te begrijpen hoe je je tickets kunt ontvangen.


Wanneer?

Tickets voor veel sportevenementen worden pas kort voor de datum van de wedstrijd afgedrukt. Soms zelfs slechts 24 uur van tevoren.


Als onderdeel van onze 100% garantie zorgen we ervoor dat je je tickets op tijd ontvangt om van het evenement te genieten.


Hoe?

Er zijn 3 typen tickets beschikbaar:


Je kunt je tickettype op de volgende manieren identificeren:

 • Tijdens het afrekenen kun je deze informatie zien
 • In de bevestigingsmail die je ontvangt zodra de bestelling is bevestigd
 • Vanuit je profiel > "Bestellingen" > tabblad "Huidig"


Wanneer je het bijbehorende formaat weet, zullen we hieronder de details uitleggen over hoe je de tickets kunt ontvangen.Fysieke ticket

Dit zijn papieren tickets.


Afhankelijk van het tijdstip van je aankoop, sturen we je bestelling per koerier op of leveren we deze persoonlijk op de dag van de wedstrijd.

 • Verzending: Zorg ervoor dat je een geldig en volledig adres opgeeft. Gezien de uitgiftedatum van de tickets raden we aan een adres in Londen op te geven. 
  • Als je wijzigingen moet aanbrengen, kun je de stappen lezen die je moet volgen
  • Zodra de verkoper het item verstuurt, ontvang je een e-mail met verzendgegevens (zoals de koerier, het trackingnummer en mogelijk een geschatte bezorgdatum). 
 • Aankoop op het laatste moment: Een van onze vertegenwoordigers zal contact met je opnemen om de levering in de buurt van de locatie op de dag van de wedstrijd te regelen. Zorg ervoor dat we een geldig e-mailadres en telefoonnummer hebben.Elektronisch

Je ontvangt de tickets in PDF-formaat.


Zodra de verkoper het bestand aan de transactie heeft geüpload, ontvang je een e-mail met de bevestiging van de levering en een uitnodiging om ze vanuit je account te downloaden.


Hoe krijg je er toegang toe?

Log in op je account, ga naar "Bestellingen", tabblad "Geopend", onder de transactie klik je op "Tickets ophalen" om ze te downloaden.


Mobiele overdracht

Dit is een digitaal ticket met een QR-code dat je moet tonen vanaf je smartphone.


Wanneer de tickets worden bezorgd...

 1. We sturen je een e-mail waarin we bevestigen dat de tickets zijn bezorgd. Er zijn 2 opties om toegang te krijgen tot de tickets. Beide zijn even geldig. 
  • E-mail met een link voor elk van de gekochte tickets. Om toegang te krijgen tot je tickets, moet je op de links klikken en ze openen vanaf je smartphone. 
  • E-mail met één of meer knoppen "Ticket accepteren". Houd er rekening mee dat het één link is voor elke gast. Als je meer dan 1 ticket hebt gekocht, moet je op elk van de knoppen "Ticket accepteren" klikken die in de ontvangen e-mail staan. 
 2. Nadat je op de link(s) of de knop "Ticket accepteren" hebt geklikt, wordt er een nieuw venster geopend en wordt het pkpass-bestand gedownload. 
  • Als je een Android-telefoon hebt, moet je "Passwallet" of vergelijkbare apps (zoals WalletPasses, Pass2U Wallet, enz.) geïnstalleerd hebben. 
   1. In de download-app tik je op het ⠇-pictogram, klik je op "Delen" en kies je de Wallet-app (als je deze niet hebt, raden we je hieronder enkele apps aan om te gebruiken). 
   2. Tik op Accepteren om de tickets in je Wallet-app op te slaan. 
  • Als je een iPhone hebt, hoef je geen externe applicatie te downloaden, klik gewoon op "Toevoegen" om ze in Wallet op te slaan. Als je de link in de e-mail niet kunt openen, raden we je aan deze te kopiëren en rechtstreeks in Safari te openen, en vervolgens op te slaan in je AppleWallet. 
  • Als je een Windows Phone hebt, moet je Wallet Pass geïnstalleerd hebben. 
 3. Open de Wallet-app en je kunt de tickets bekijken.


Op de dag van het evenement...

Onthoud dat je verantwoordelijk bent voor het meebrengen van je ticket naar de locatie op je smartphone. Afbeeldingen, PDF-bestanden of geprinte tickets zijn niet geldig. 


Om toegang te krijgen tot het stadion, open je gewoon de Wallet-app, selecteer je het ticket of de tickets en scan je bij de ingang... Geniet van de wedstrijd!Als dit artikel je vraag heeft opgelost, beoordeel ons dan hieronder en help ons om voortdurend te verbeteren.