Om veiligheidsredenen worden de tickets ongeveer 10 dagen voor het concert vrijgegeven. Geen zorgen! Met onze 100% garantie verzekeren we je dat je ze op tijd ontvangt om van de Eras Tour te genieten. Het belooft een onvergetelijke reis vol ervaringen en herinneringen te worden, door de ongelooflijke muzikale evolutie van Taylor.


Hoe ontvang ik ze?

De tickets voor deze tour zijn digitaal. Hieronder leggen we uit hoe de levering werkt, afhankelijk van het type ticket.


Elektronisch

Je ontvangt tickets in PDF-formaat.


Zodra de verkoper het bestand aan de transactie toevoegt, ontvang je een e-mail met de bezorgbevestiging en een uitnodiging om te downloaden vanuit jouw account.


Log in op jouw account, ga naar Bestellingen, tabblad Open, en klik onder de transactie op "Tickets ophalen" om ze te downloaden.


Mobiele overdracht

De verkoper zal je de tickets voor het evenement sturen, die in het mobiele overdrachtsformaat zullen worden uitgegeven door de evenementorganisator. Houd er rekening mee dat deze mobiele tickets niet zichtbaar zullen zijn in jouw StubHub International-account.


Je ontvangt een e-mail van de oorspronkelijke aanbieder waarin je wordt gevraagd de overdracht te accepteren. Als je deze niet kunt vinden, controleer dan ook jouw SPAM-map om er zeker van te zijn dat je geen correspondentie mist. Volg vervolgens de stappen in de e-mail om jouw tickets te krijgen. Het kan nodig zijn om een externe app* te downloaden om jouw tickets te openen en te gebruiken.


* Zorg ervoor dat je een account voor de externe app aanmaakt met hetzelfde e-mailadres als waarmee je op onze website bent geregistreerd.


Niet printen

Let op: gedownloade of geprinte tickets in de volgende formaten zijn niet geldig.

  • De ticketafbeelding op jouw telefoon.
  • Het PDF-bestand van het ticket op jouw telefoon.
  • De geprinte papieren versie van de ticketafbeelding.


Het is belangrijk op te merken dat je jouw telefoon nodig hebt om het evenement bij te wonen. Zorg er daarom voor dat jouw telefoon op de dag van het evenement volledig is opgeladen. Op deze manier voorkom je last-minute problemen en kun je ten volle van jouw ervaring genieten!