StubHub International (SHI) is een marktplaats die fans een veilige, transparante en vertrouwde omgeving biedt om tickets te kopen en verkopen voor sport- en muziekevenementen over de hele wereld. Het stelt fans met tickets die ze niet meer kunnen gebruiken in staat om een deel van het geld dat ze hebben uitgegeven terug te krijgen, en fans die tijdens de verkoop geen kans hadden om tickets te kopen, om ze op elk moment te kunnen verkrijgen.


Wat is ons doel?

Om de meest vertrouwde ticketmarktplaats te zijn die fans verbindt en inspireert om van het leven te genieten via live evenementen, door hen een veilige omgeving te bieden om tickets te kopen en verkopen via eerlijke praktijken en transparantie, en hen de beste keuze en waarde te bieden. Ondersteund door bekroonde klantenservice, betekent StubHub's FanProtect™ Garantie dat elk ticket geldig is of klanten een vervangend ticket van gelijke of betere waarde ontvangen of hun geld terugkrijgen.


Welke websites behoren tot StubHub International? 

We werken in meer dan 20 landen en er zijn momenteel meer dan één miljoen tickets beschikbaar voor evenementen over de hele wereld.


Als dit artikel uw vraag heeft opgelost, geef ons dan hieronder een beoordeling en help ons om te blijven verbeteren.