Blijf op de hoogte van je favoriete artiesten, evenementen en locaties door ze toe te voegen aan je favorieten. Je ontvangt updates over toekomstige evenementen. Let op: deze functie is niet beschikbaar op de desktop- of mobiele webversies van de site.

Hoe voeg je een Favoriet toe?

Klik simpelweg op het harticoontje dat geassocieerd is met het evenement, de artiest of de locatie om deze aan je favorieten toe te voegen.

Waar vind ik mijn Favorieten?

1. Ga naar je Profiel en tik op de sectie Favorieten
  2. Klik op de tabbladen Evenementen, Artiesten, Teams of Locaties
  3. Klik op het + icoontje om direct vanaf de Favorietenpagina een favoriet toe te voegen

Hoe verwijder je een Favoriet?

1. Ga naar je Profiel en tik op de sectie Favorieten
  2. Selecteer de tabbladen Evenementen, Artiesten, Teams of Locaties
  3. Zoek en klik op de favoriet die je wilt verwijderen
  4. Tik op het harticoontje om de favoriet te deactiveren