Een StubHub International account aanmaken is gratis en eenvoudig! Ga naar www.stubhub.nl en tik dan op 'Inloggen'.


Er zijn verschillende opties om verbinding te maken. Hieronder leggen we elke optie uit.


Met een e-mailadres

Als je de voorkeur geeft aan het instellen van een wachtwoord en inloggen met je persoonlijke e-mailadres, moet je de velden invullen die zichtbaar zijn op de inlogpagina: Voornaam, Achternaam, E-mail, Telefoonnummer (het is optioneel, maar als je het wilt opgeven... Zorg ervoor dat je de juiste vlag kiest die overeenkomt met de landcode van je land), wachtwoord. Klik dan op 'Account aanmaken'.


Met Facebook

Je hoeft geen ander wachtwoord te maken of te onthouden. Je beheert de informatie die je deelt met StubHub International in de instellingen van Facebook. We zullen niets op je tijdlijn plaatsen. We kunnen ticket aanbevelingen en aanbiedingen sturen als je je profiel deelt.


Je hoeft niet hetzelfde e-mailadres te gebruiken voor zowel Facebook als StubHub International. Je kunt een ander opgeven.


Met Google

Je kunt je registreren en/of inloggen met je Google-inloggegevens door op het "G" icoon te klikken. Vervolgens wordt een nieuw venster geopend en moet je een account selecteren om naar StubHub International te gaan.


Daarna moet je de informatie bevestigen die in de vorige stap is verstrekt. Als alles in orde is, klik dan op Verbinden. Als er iets mis is, corrigeer het dan en klik op Verbinden.


Met Apple

Als je een Apple-apparaat hebt, kun je een account aanmaken met je Apple-inloggegevens. Om dit te doen, tik je op het 'Apple' icoon en wordt een nieuw venster geopend. Je moet je e-mailadres of telefoonnummer opgeven en doorgaan met het proces.


Zorg ervoor dat je geen belangrijke informatie van StubHub International mist, inclusief e-mails over ticketoverdracht. Werk je primaire StubHub International e-mailadres bij naar een die je vaak gebruikt via Profiel > Accountinformatie > Klik op Accountinformatie bewerken, wijzig het e-mailadres en klik ten slotte op Opslaan. Je kunt nog steeds inloggen met je Apple ID.