Een fysiek ticket kan een papieren ticket zijn, seizoenskaarten, een polsbandje of elk ander type. Bij StubHub International moet je deze tickets als fysieke tickets aanmerken. Je kunt niet verzenden totdat je koper een afleveradres heeft opgegeven.


In dit artikel willen we je het hele proces uitleggen, vanaf het moment dat je een verkoop ontvangt tot het wordt afgeleverd.


Verschillende bezorgopties

Zodra je de verkoop hebt ontvangen, afhankelijk van het type bezorging dat voor het evenement is ingesteld, kun je:

 • Een verzendetiket downloaden vanuit je profiel. Lees hier verder om meer te weten te komen over de bezorging via het vooraf betaalde etiket dat we je zullen verstrekken.
 • Het adres van de klant opvragen om zelf de zending te regelen. Dit is omdat we in het land waar het evenement wordt gehouden, geen geregeld koeriersdienst hebben. Als dit jouw geval is, raden we je aan dit artikel te lezen om volledig te begrijpen hoe je de tickets kunt verzenden.


Hoe het etiket te downloaden?

Het is heel eenvoudig! Volg gewoon de onderstaande stappen:

 1. Ga naar je verkoop in je StubHub International account
 2. Klik op 'Verzendlabel afdrukken'
 3. Er opent een pop-upvenster dat vraagt of je nu klaar bent om te verzenden. Zo ja, klik op 'Afdrukken'. Je hebt 2 dagen om te verzenden.
  • Als de knop grijs is, moet je wachten tot je koper het adres verstrekt. Als je tegen de deadline van ticketlevering het etiket nog steeds niet kunt downloaden, neem dan contact met ons op zodat we je kunnen helpen.
 4. Het etiket verschijnt in het venster, download om later af te drukken.
 5. Bereid vervolgens het pakket voor:
  1. Plaats de tickets en het dekblad dat met het etiket is afgedrukt in een gewone A4-envelop (of een UPS-envelop).
  2. Bevestig het verzendetiket duidelijk aan de buitenkant van de envelop.
  3. Laat de tickets achter bij een UPS-winkel of plan een UPS-ophaling


Zodra overhandigd aan de koerier, zal de status van de bestelling veranderen naar IN TRANSIT, en wanneer de klant zijn tickets ontvangt, zal deze veranderen naar GELEVERD.


Kan ik de tickets persoonlijk afleveren?

Nee. StubHub International vereist bewijs van verzending om je betaling te garanderen.


Neem het pakket mee naar je dichtstbijzijnde UPS-postkantoor zoals beschreven in je verzendinstructies.


In mijn uitverkoop staat dat de tickets niet zijn afgeleverd terwijl ik ze al heb verzonden

Verkopen worden in ons systeem bijgewerkt als "Geleverd", zodra we een bewijs van levering van de ontvanger (en/of de gebruikte bezorgdienst) hebben verkregen.


Als je tickets nog niet als afgeleverd worden weergegeven, kan dit de reden zijn, of de bezorgdienst heeft ze nog niet afgeleverd. Je kunt de status van de bezorging controleren door het volgnummer in te voeren dat door de bezorgdienst via hun website is verstrekt. Als je het vooraf betaalde etiket hebt gebruikt om tickets te verzenden, hoef je verder niets te doen. De status wordt automatisch bijgewerkt wanneer UPS het pakket scant.


Is de status binnen 72 kantooruren niet bijgewerkt? Neem contact met ons op met je verkoopnummer en bewijs van verzending.