Als je tickets hebt ontvangen die niet correct zijn en het evenement heeft nog niet plaatsgevonden, ben je hier op de juiste plek voor hulp.


Maar wat wordt er beschouwd als verkeerde tickets? Tickets worden als verkeerd beschouwd in de volgende scenario's:


Gescheiden tickets?

Tickets in een enkele aanbieding moeten bij elkaar zitten. Als je tickets hebt gekocht uit verschillende aanbiedingen, is het normaal om afzonderlijke zitplaatsen te ontvangen.


Je hebt mogelijk de verkeerde tickets ontvangen als je hebt ontvangen:

  • Stoelen in een andere rij of sectie dan je hebt gekocht.
  • Stoelen die zijn veranderd van gereserveerde zitplaatsen naar algemene toegang (of omgekeerd).
  • Gescheiden stoelen terwijl ze samen zouden moeten zijn (in dezelfde aanbieding).
  • Tickets met beperkingen die niet duidelijk in de aanbieding waren beschreven.
  • Tickets op een andere locatie/categorie dan wat werd gespecificeerd op de evenementpagina.


Als een van deze situaties op jou van toepassing is, neem dan contact met ons op en voeg een foto van de ontvangen tickets bij, zodat we dit kunnen bekijken. We zorgen ervoor dat je snel de juiste tickets ontvangt!


Verkeerde datum of evenement?

Als je tickets niet voor de verwachte datum of evenement zijn, controleer dan je orderbevestigings-e-mail. Je hebt mogelijk tickets voor een andere datum of evenement gekocht. Als dat het geval is, raden we aan de tickets door te verkopen op onze website (hier vind je de stapsgewijze uitleg) en een nieuwe aankoop te doen voor de juiste tickets.


Als de datum of het evenement op je tickets niet klopt, neem dan contact met ons op.


Verkeerde prijs?

Is de prijs op het ticket anders dan wat je hebt betaald? StubHub International is een marktplaats waar fans tickets kopen en verkopen aan elkaar, dus verkopers stellen de prijzen vast. Ze kunnen tickets verkopen voor meer of minder dan de nominale waarde.


Verkeerde deelnemer?

Het is gebruikelijk dat de naam van iemand anders op een ticket staat. De naam op je tickets is doorgaans die van de oorspronkelijke koper.


Vergeet niet, wanneer je een ticket op StubHub International koopt, ben je gedekt door onze  FanProtect 100% Garantie.Als dit artikel je vraag heeft beantwoord, beoordeel ons dan hieronder en help ons om te blijven verbeteren.