Leveransalternativen varierar beroende på typen av biljett, platsen för evenemanget och tiden för försäljningen.

• Elektronisk leverans – Du kan ladda upp elektroniska biljetter eller PDF-biljetter i Mitt konto så snart en annonsering har skapats eller när som helst därefter. Tänk på att välja alternativet Direktnedladdning. När du har laddat upp elektroniska biljetter eller PDF-biljetter kan köparen ladda ned dem direkt från sitt StubHub International-konto.
  • Leverans via post – Annonseringar med detta leveransalternativ visas med knappen Skicka dina biljetter som leder till anvisningar om hur leveransen ska ske. För de flesta försäljningar tillhandahåller StubHub International en leveransetikett så att du kan boka tid för hämtning och skicka biljetterna.
  • Annat – I vissa fall kan du behöva göra andra arrangemang för att slutföra leveransen av dina biljetter. kontakta oss för mer information.